SUPA NR 17-SUPA MAROCANA DE DOVLECEI

Home » Sfatul specialistului » SUPA NR 17-SUPA MAROCANA DE DOVLECEI
Supa NR 17- SUPA MAROCANA DE DOVLECEI
Supa marocana de dovlecei,
necesar:2 feliute de paine prajita,2 cepe (galbene), 2 zuchini, 2 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, sare,600ml supa de pui(vegeta) 2 fire de safran, 200gr. jaurt 3,5 grasime, 1 lamaie, 1 ou, 5 frunze de busuioc.
pregatire: ceapa se taie in cercuri, dovleceii in cubulete, usuroiul semarunteste. Ceapa si dovlecei se pun in ulei si se calesc usor, se pune putina sare si se adauga usturoiul, safranul si supa, se lasa sa fiarba usor cca 10 minute.
Iaurtul impreuna cu sucul lamaiei si oul se amesteca bine,se ia supa de pe foc si se amesteca usor cu continutul iaurtului…se condimenteaza dupa gust si se orneaza cu frunzele de busuioc.
Contine: 355 Kcal., 15 gr.proteina,, 29 gr. hidrocarbura, 14 gr. grasime.
                                                                                                Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania