SUPA NR 21- SUPA DE DOVLEAC CU MERE

Home » Sfatul specialistului » SUPA NR 21- SUPA DE DOVLEAC CU MERE

Supa de dovleac cu mere,

Necesar: 750 gr.dovleac de placinta, 200gr. mere, 2 cepe, 70gr.unt, 200ml suc de mere, 1 lingura miere, 1 priza scortisoara, 2 felii de toast, 750gr.supa de legume, sare, piper.

Pregatire: Se curata dovlecelul, se taie in cuburi la fel si merele, se curata si marunteste ceapa, se pune untul intr-o craticioara, se adauga ceapa

, dovlecelul si merele, se adauga sucul de mere, se da in foc usor,10-12 minute.Se da la blender si se adauga usor pe rand supa pana se integreaza totul. Painea se prajejste se taie cubulete si la final se presara pe supa.

Contine: 343 Kcal. 1 gr.proteina, 8 gr. hidrocarbura, 5 gr. grasime.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania