Eisberg salat

Home » Sfatul specialistului » Eisberg salat

Eisberg salat,

Necesar: 1/2 salata eisberg, 1 dosa de kidneybohnen, 1/2 cutie de porumb,50 gr.cascaval gouda, un jaurt (kefir), 1 lingura ulei,1 lingura otet de mere, sare, piper, dupa gust.

Preparare:salata se curata, se spala, , cascavalul se taie bucatele, se pune intr-un castron de salata, se adauga boabele de kidneybohnen si porumb,dupa ce au fost scurse de apa, , se adauga uleiul , iaurtul si otetul.

Se condimenteaza dupa gust.

Contine:2130, Kcl., 13,1 hidrocarbura, 19,2 proteina, 18, gr.grasime.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania