Centru German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica
(021) 322 40 04
Luni-Vineri: 08:00-20.00
Sambata: 08:00-16:00
Program de sarbatori:
24.12.2016-26.12.2016 - INCHIS
31.12.2016-05.01.2017 - INCHIS

Despre noi

 

Experienta noastra, insa, merge mult mai in urma.

Plecati de pe meleaguri ardelene, de mai bine de 30 ani, am acumulat experienta in Germania in Centrul propriu de Dermatologie si Estetica Medicala si in cadrul Institutului propriu de Homeopatie, Biorezonanta si Tratamente Ecologice(naturiste), cu specializare in terapii ca: Terapia Florilor [Dr. Bach], Terapia Sarurilor Minerale [Dr. Schuβler], Terapia Bowen, Terapie Nutritionista, Terapie sub Hipnoza, Terapia Antifumat etc.

Am deschis acest centru in Bucuresti din dorinta de a face cunoscute aceste terapii si in Romania, dar mai ales de a ajuta cat mai multi oameni cu ajutorul acestor tratamente noninvazive si fara efecte secundare.

Consideram ca prin activitatea noastra, aducem Germania mai aproape de Romania si contribuim esential la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor.
Colectivul centrului nostru dispune de o inalta calificare, in functie de specialitatea fiecaruia: medici dermatologi, estetica medicala, oncologie-endocrinologie,medicina generala, specialisti homeopatie, kineto-terapeuti, specialisti in biorezonanta.Suntem intr-un permanent schimb de experienta si specializare cu Germania.

Echipa noastra

DNA. MUNTEANU FLORICA - Homeopatie/Biorezonanta/Terapia FlorilorDR. MED. DORIN MUNTEANU - Medic specialist in dermatologie

[/tab]


Dr. Med. Dorin Munteanu


Medic specialist in dermatologie. Estetician cu experienta de peste 30 ani in domeniu si clinica proprie de dermatologie si estetica dermatologica in Germania de peste 20 ani.

Limbi vorbite: romana, germana, franceza.
Rezultate deosebite in: alergologie, neurodermita, psoriasis.

In estetica dermatologica a obtinut foarte bune rezultate in: tratamentul acneei, reintinerirea fetei, injectii de umplere a ridurilor cu acid hyaluronic, tratamente cu laser a fragilitatilor capilare, epilare definitiva cu laser IPL, microdermabraziune.


  Florica Munteanu


  Absolventa a facultatii de Drept din Cluj Babes Boliay. Absolventa a Institutului de Terapii Alternative,”Erhard” din Bavaria-Germania.

  Specializare: Homeopatie/Biorezonanta/Terapia Florilor. Institut propriu de Terapii Alternative in Germania. Experienta in domeniu 20ani.


   Dr. Med. Ioana Ghiorghiu


   Absolventa a facultatii de medicina Carol Davila-Bucuresti. Doresc sa aprofundez cunostiintele de medicina alternativa pe care le-am dobandit. Am mare incredere in diagnosticarea si tratamentul cu biorezonanta-Bicom Optima – domeniu in care ma specializez in prezent. Doresc sa ajut cat mai multi pacienti care apeleaza la terapiile alternative si sa le inspir incredere si speranta.


    Dr. Med. Oana Bogzeanu


    Absolventa a Facultatii de Medicina – UMF Carol Davila Bucuresti, promotia 1998.
    In viitor medicina se va baza din ce in ce mai mult pe descoperirile stiintifice ale fizicii cuantice. Astfel, astazi prin biorezonanta putem aborda practic cel mai profund substrat al proceselor ce se petrec intr-un organism viu – substratul biofizic (campuri). Si daca tinem cont de faptul ca omul = 2/3 Energie + 1/3 Materie ( corp fizic) putem intelege din start importanta terapiilor energetice pentru fiecare dintre noi cu sau fara patologii manifeste. Prin combinarea terapiilor energetice BICOM cu diverse alte terapii alternative si cu o nutritie adecvata, abordam ambele componente, intr-un mod holistic si eficient in acelasi timp. Ma bucur ca am ocazia sa lucrez in Centrul German DermaVital dotat cu ce este mai competent si modern in terapiile cu Biorezonanta-Bicom Optima si Dermato-Cosmetica.


     Dr. Med. Livia Mihai


     Licentiata UMF Carol Davila Bucuresti, medic specialist Medicina de Familie, rezidenta in a doua specialitate Dermato-Venerologie. Sunt mandra ca fac parte din colectivul DermaVital,locul ideal, unde prin intermediul tehnologiei avangardiste in domeniul diagnosticarii si terapiei prin biorezonanta BICOM OPTIMA, unic in Romania, am avantajul sa-mi imbogatesc in mod continuu cunostintele legate de domeniul biorezonantei, homeopatiei, fitoterapiei, dermatologiei si esteticii, pentru a le putea oferi pacientilor care apeleaza la serviciile clinicii DermaVital un sprijin permanent, incredere, speranta si un nivel inalt de profesionalism.


      Dr. Med. Neagoe Daniela


      Am terminat facultatea de medicina si farmacie -Titu Maiorescu in 1999 specializarea medicina generala /familie 2009. Din perioada studiului m-au interesat terapiile alternative ca o posibilitate de combinare cu medicina clasica. Sunt bucuroasa ca am ocazia sa lucrez in Centrul German si sa-mi aprofundez cunostiintele de biorezonanta – Bicom Optima varianta germana, homeopatie si fitoterapie.


       Dr. Med. Anghelea Adina


       Sunt medic specialist de familie din anul 2004 reorientat spre medicina integrativa si biorezonanta din pasine pentru acestea, in curs de obtinere a competentei de Apifito-aromoterapie. Cred ca cea mai mare realizare in domeniul medical va fi schimbarea comportamentului spre preventia bolilor de orice natura si alegerea responsabila a celei mai bune forme de terapie. Si care ar fi solutia? Solutia este sa oferim cea mai buna tehnologie de preventie si terapii medicale personalizate.Acestea inseamna Bicom Optima , scanarea si echilibrarea structurii bio-electromagnetice a intregului corp. Sanatatea optima este un tel al medicinei integrative, un tel al echipei DermaVital. Este cautarea celui mai bun nivel de functionare si de echilibru al intregii fiinte, corp-minte-spirit.


        [/tabs]

        logo

        Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

        Adresa si Program

        Calea Vitan nr 28
        Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
        Sambata: 08:00 - 16:00

        Programare telefonica

        (021) 322 40 04 / 0371 147 702
        0731 871 968 / 0731 277 833
        0731 739 933

        Contacteaza-ne

        Nume (obligatoriu)

        E-mail (obligatoriu)

        Subiect

        Introduceti codul de siguranta

        captcha

        Mesaj

        Administrare

        Prezenta online

        Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania