Centru German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica
(021) 322 40 04
Willkommen auf unserer Seit!
Welcome to our site!
Luni-Vineri: 08:00-17.00
Sambata: 08:00-16:00

Despre noi

 

 

 

 

 

 

 

Experienta noastra, insa, merge mult mai in urma.

Plecati de pe meleaguri ardelene, de mai bine de 30 ani, am acumulat experienta in Germania in Centrul propriu de Dermatologie si Estetica Medicala si in cadrul Institutului propriu de Homeopatie, Biorezonanta si Tratamente Ecologice(naturiste), cu specializare in terapii ca: Terapia Florilor [Dr. Bach], Terapia Sarurilor Minerale [Dr. Schu╬▓ler], Terapia Bowen, Terapie Nutritionista, Terapie sub Hipnoza, Terapia Antifumat etc.

Am deschis acest centru in Bucuresti din dorinta de a face cunoscute aceste terapii si in Romania, dar mai ales de a ajuta cat mai multi oameni cu ajutorul acestor tratamente noninvazive si fara efecte secundare.

Consideram ca prin activitatea noastra, aducem Germania mai aproape de Romania si contribuim esential la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor.
Colectivul centrului nostru dispune de o inalta calificare, in functie de specialitatea fiecaruia: medici dermatologi, estetica medicala, oncologie-endocrinologie,medicina generala, specialisti homeopatie, kineto-terapeuti, specialisti in biorezonanta.Suntem intr-un permanent schimb de experienta si specializare cu Germania.

Echipa noastra

DNA. MUNTEANU FLORICA - Homeopatie/Biorezonanta/Terapia FlorilorDR. MED. DORIN MUNTEANU - Medic specialist in dermatologie

Dr. Med. Dorin Munteanu


Medic specialist in dermatologie. Estetician cu experienta de peste 30 ani in domeniu si clinica proprie de dermatologie si estetica dermatologica in Germania de peste 20 ani.

Limbi vorbite: romana, germana, franceza.
Rezultate deosebite in: alergologie, neurodermita, psoriasis.

In estetica dermatologica a obtinut foarte bune rezultate in: tratamentul acneei, reintinerirea fetei, injectii de umplere a ridurilor cu acid hyaluronic, tratamente cu laser a fragilitatilor capilare, epilare definitiva cu laser IPL, microdermabraziune.


  Florica Munteanu


  Absolventa a facultatii de Drept din Cluj Babes Boliay. Absolventa a Institutului de Terapii Alternative,”Erhard” din Bavaria-Germania/Absolventa a Facultatii de Psihologie si St. Ed. Spiru Haret Bucuresti

  Specializare: Homeopatie/Biorezonanta/Terapia Florilor. Institut propriu de Terapii Alternative in Germania. Experienta in domeniu 20ani.


    

   logo

   Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

   Adresa si Program

   Calea Vitan nr 28
   Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
   Sambata: 08:00 - 16:00

   Programare telefonica

   (021) 322 40 04 / 0371 147 702
   0731 871 968 / 0731 277 833
   0731 739 933

   Contacteaza-ne

   Nume (obligatoriu)

   E-mail (obligatoriu)

   Subiect

   Introduceti codul de siguranta

   captcha

   Mesaj

   Administrare

   Prezenta online

   Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania