Cine ar trebui sa ia Mesundra?

Home » Suplimenti nutritivi / Coloide » Cine ar trebui sa ia Mesundra?

 

Pentru cine este Mesundra? Cui se recomanda Mesundra?
Mesundra =echilibru, sanatate
Mesundra regleaza balanta intre cele 2 sisteme imunitare (humoral-celular)=cheia secretul sanatatii!
Mesundra
MESUNDRA NU ARE NICI O LEGATURA CU PRODUSUL ONKOLOGIC PLUS200, NU ESTE PRODUS DE FIRMA GOLDFIELD.
Mesundra este un produs natural pentru îmbunătățirea stării de sănătate la tineri sau adulți.
Dereglarea  celulelor mitohondrice sta la baza unui sir de boli in organism. Mesundra este pentru toti cei care doresc si o terapie complementara in tratamentele impotriva  oricarei forme de cancer; bolilor autoimune: fibromialgie, polyartrita, artrita reumatoida, morbus crom,  multiple scleroze, lupus erytematoides, tiroidita; dereglarilor metabolice: sindrom metabolic, sindrom de coloana cervicala, la orice valoare ridicata a CRP-ului;stres. In orice alta forma de mitohondrienpatie (activitatea redusa  a celulelor motohondrice) ca diaree, encefalopatie, myopatie, ataxie, dereglarea tiroidei, dereglari de vedere, dereglari pancreatice. Alte probleme de sanatate ca: adenom de prostata, hepatite, depresii, atacuri de panica, cistite, lipsa ciclului, bufeuri, nervozitate, oboseala, dureri de cap, dureri de oase, parkinson, alzheimer, codul genetic ADN - corectare – ADN-aparare . Mesundra regleaza balanta intre cele 2 sisteme imunitare (humoral-celular).
 Cazuri expunere dupa studii clinice- efectuate in Germania echipa condusa de Prof. dr. Thomas Meyer, Prof.dr.Horst L.Mandel, Gerhard Knapp-Biolog
Pacient:barbat 69 ani- diagnostic:Adenocarcinom-plamani 
8.07.2010-Pe creier la baza duramater partea stanga o formatiune de 8mm(menignom).In torax pe hilusul stang o formatiune voluminoasa cu margini neregulate.Multe formatiuni neoplastice in lobul superior.Ficatul in metastaze cu angioame de 4,5cm chiar si cu 7cm. In tot acest timp pacientul a luat mesundra, nu a dorit chimioterapie.  La 17.12.2010 se face un CT- cu si fara contrast, formatiunea de pe partea stanga mentionata mai sus s-a redus  la 3,2cm, pacientul putea sa respire mult mai bine si nodulii din plamani erau micsorati. La un control CT-Torax-Abdomen din 18.02.2011 s-au constatat imbunatatiri radicale in statutul de sanatate a pacientului. I s-a recomandat mai departe Mesundra.
Pacient: barbat 56 ani- carcinom pe limba si epiglota 
Pacientul nu putea sa fie hranit decat cu alimentatie lichida, inghititul era imposibil. Medicina alternativa a propus rezectia totala a limbii si a epiglotei. A efectuat tratament cu Mesundra 5.04.2011-dupa 3 saptamani de tratament cu Mesundra, carcinomul a plesnit cu un miros foarte urat dupa care pacientul nu  a mai avut nici o problema cu inghititul  si starea lui de sanatate  s-a schimbat radical.
Pacient: barbat 70 de ani- cancer la ficat-nu a suportat chimioterapia. A dorit un tratament complementar. In iunie 2011 a inceput tratamentul cu Mesundra, iar dupa 8 saptamani de tratament tumora a ramas stationara fara metastaze, fara ascita. Pacientul se simte foarte bine.
Pacient: femeie 61 ani- cancer la pancreas inoperabil -  tumoarea apasa artera hepatica si vena porta, fapt care a dus  la o blocare a vezicii biliare cu prurit. Dupa medicina clasica mai avea  6-9 luni de trait. Pacienta a inceput tratamentul cu Mesundra pe data de 8.03.2011 – din mai 2011, starea de sanatate  a pacientei s-a imbunatatit radical. Femeia si-a reluat activitatea si se simte foarte bine. Mesundra actioneaza pe orice forma de cancer solid  putand duce la stationarea sau remisia formatiunii canceroase, avand in paralel si un aport deosebit la reglarea imunitatii pacientului si la o  crestere considerabila a vitalitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania