Epilare definitiva SHR-Super Hair Removal

Home » Epilare definitiva laser cu dioda/Epilare organica » Epilare definitiva SHR-Super Hair Removal

 

Epilare definitiva SHR-Super Hair Removal-o tehnologie revolutionara. 

Pilozitatea pe fata sau oricare parte a corpului, pe care nu se doreste par, nu este numai o problema de cosmetica, ci si o problema psihica.

Centrul German DermaVital Bucuresti s-a perfectionat pe cele mai moderne si eficiente metode de epilare definitiva SHR – o combinatie intre laser si IPL.

Epilare definitiva cu tehnologia revolutionara SHR – atat pt par deschis la culoare, cat si pt piele(ten) inchis la culoare.

Ce este SHR? – Super Hair Removal –  acumuleaza experienta din tehnologia laserului si a luminii intens pulsata – IPL, doua sisteme intr-un sistem cu cea mai mare eficacitate la ora actuala. Cu aceasta metoda revolutionara se indeparteaza atat parul subtire, cat si deschis la culoare (gri). Cu acest sistem nu se mai tine cont de “bronzarea pielii”, se poate aplica oricand, clienta/clientul hotaraste cand incepe epilarea, ca este vara-soare sau iarna in orice anotimp se poate practica epilarea SHR.

Parul se rade cu o zi inainte de epilare , iar dupa epilarea definitiva in urmatoarele zile, saptamani cad bulbi de par distrofiat, care nu se mai refac niciodata. Numai parul care se afla in faza de crestere poate fi cu succes epilat.

Cum functioneaza epilarea definitiva SHR?

Se aplica un gel pe suprafata de epilat si se trece cu SHR-aplicatorul de 6-10 ori pe suprafata pregatita. Atat parul blond, cat si parul gri este prins in terapie si distrofiat.

Diferentele intre SHR si laser sau IPL

Laserul sau IPL dau lumina care este absorbita prin canalul melanotic al firului de par, asta in cazul in care firul de par are melanina.

SHR-foloseste canalul melanotic 50%. In plus, SHR intervine direct prin piele la celulele stem raspunzatoare pentru producerea parului. SHR nu foloseste impulsuri cu energie mare, ci tesutul epilat se parcurge de 6-10 ori cu modulul HR1 sau HR2 la temperatura scazuta, asa se poate epila si parul subtire sau gri. Cu metoda revolutionara SHR se poate epila orice parte a corpului.

Ce se simte in timpul terapiei SHR in comparatie cu metodele cunoscute IPL, laser, SPP Limte?

Terapia este fara dureri, fara efecte secundare.

Cate terapii sunt necesare?

Pentru o epilare definitiva, se recomanda 6-8 sedinte la un interval aproximativ de 4 saptamani. Repetarea terapiei la aproximativ o luna este necesara pentru a prinde firul de par in faza de crestere.

Cat dureaza o terapie?

Depinde de suprafata epilata, de la 15 pana la 1,5ore -2ore.

Are efecte secundare?

Unele parti ale corpului pot reactiona sensibil cu o mica roseata care dispare in cateva ore.

Ce trebuie sa fac inainte de epilarea SHR?

Partea care urmeaza a fi epilata se rade cu lama cu o zi inainte. Este indicat sa nu se epileze cu ceara in ultimele 3 saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania