Dermio-ionizare corporala

Home » Remodelare corporala / Nutritie » Dermio-ionizare corporala

Metoda noua, inovatoare de tratament: “Dermio-Ingrijire”. Scopul este de neutralizare a acizilor excedentari (acidoza), piele ferma si stare buna de sanatate.

De peste 25 de ani, Weyergans Care AG studiaza tratamente inovatoare in cosmetica si medicina. Acum, compania prezinta unu proces care restabileste echilibrul acid/baza cu ajutorul ionilor. Noul tratament este ideal pentru institutele cosmetice si SPA-uri. Clientii beneficiaza nu numai de prevenirea acidozei si a consecințelor sale, cum ar fi artrita sau osteoporoza, dar, în acelasi timp, lucreaza pentru un tesut conjunctiv ferm si mai putina celulita.

Tratamentul se realizeaza prin completarea unui sac cu aer ionizat iar ionii incarcati negativ penetreaza tesutul de piele. Din punct de vedere cosmetic, rezultatele Dermio sunt o imbunatațire a tesutului conjunctiv, care devine mai ferm iar celulita – mai putina. De asemenea este o preventie medicala (reumatism, guta, artrita si osteoporoza). In cazurile de sindrom metabolic si un indice mare de masa corporala (IMC), Ingrijirea Dermio conduce la o reducere rapida a greutatii si circumferintei.

Tratamentele dureaza 30 de minute si sunt oferite in clinicile de specialitate, centre de sanatate sau practicile naturopate, precum si în numeroase institute cosmetice si SPA-uri medicale de wellness. Acestea sunt considerate ca masuri de sanatate. Tratamentul este potrivit pentru oricine; în funcție de constituția individuala un efect secundar puternic este de a urina mult si des (detoxifiere).

Este o terapia inovatoare care se bazeaza pe neutralizarea  acizilor si cresterea colagenului de sinteza. Este noua “arma minune” in lupta împotriva celulitei.

Comentarii pacienti :  

,,M-am simțit usoara dupa primul tratament, vitalizata total si atat de proaspata incat sa pot lua parte la Jocurile Olimpice” – Doris D., Therapeutin, Mainz.

“Ca urmare a primului tratament, problema limfatica a picioarelor mele a disparut spontan. Am avut picioare foarte usoare” – Barbara Sch, Kosmetikerin, Solingen.

,,Ingrijirea Dermio pentru mine este metoda de tratament a viitorului. Deja in timpul primul tratament am pierdut cativa centimetri la coapsa. M-am simțit total vitalizata, ca dupa sport” – Marie-Luise M., Wellness-Fachwirtin, Kaiserslautern.

“Dupa tratament, am avut o frecventa ridicata a urinarii, sete si o piele minunata” – Carmen T., Schönenberg-Kübelberg.

In Centrul German Dermavital, va oferim o combinatie ideala impotriva celulitei, a retentiei de apa in tesuturi, a detoxifierii organismului si a kilogramelor in plus:

Tratament – Dermio ionizare – Cellu M6drenaj limfatic

Aparatele care ne stau la dispozitie sunt aparate achizitionate de la firme de prestigiu din Germania, deci originale:

  • Dermio Care – Weyergans
  • Cellu M6 – Medyjet
  • Drenaj limfatic – Bosl Medizintechnik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania