Wellmaxx BodyStyle

Home » Remodelare corporala / Nutritie » Wellmaxx BodyStyle

Wellmaxx BodyStyle

Wellmaxx BodyStyle este un aparat modern de masaj medical pe : fese, coapse, abdomen, picioare. Este un masaj acupresor in forma de valuri, de jos in sus. Este mai mult decat o traire Wellness este si o scadere in circumferinta corpului, o tonifiere a pieli si reducerea celulitei. In combinatie cu o alimentatie sanatoasa se reduce si greutatea corpului, in special fese, solduri, abdomen; starea de bine si relaxare se simte de la primul minut al tratamentului; dupa cateva sedinte apar rezultate marcante.

 

Tratamentul dureaza 45 minute, costul 35euro/sedinta, recomandat de 2x saptamana. Se recomanda un abonament de 10 sedinte. Pe timpul tratamentului se foloseste un costum individual special. Eliminarea imediata a toxinelor din corp, are un efect pozitiv asupra sanatatii, celulitei si fermitati pielii. Toxinele sunt eliminate din corp prin programele de remodelare a abdomenului ,coapselor, feselor si picioarelor.

 

Masajul sportiv cu care se incheie terapia evita febra musculara! Se recomanda o alimentatie saraca in grasimi si un consum adecvat de apa.

 

Studii clinice despre acest tratament:

 

Dermatest: dupa masajul Wellmaxx avem o stare placuta de bine(Dr.Voss),  o piele mai tonifiata, reducerea celulitei si eliminarea stratului adipos! o piele tonifiata, reduce celulita.

 

O metoda de tratament corporal spectaculoasa ca rezultat si cu un aspect extrem de benefic asupra sanatatii, fara efecte secundare si fara proceduri lungi si costisitoare. Intradevar o intalnire intre sanatate si frumusete, motiv pentru care Centrul German DermaVital din Bucuresti a introdus aceasta metoda moderna in paleta procedurilor corporale oferite clientelor/clientilor centrului nostru.

 

Oferta: Abonament 10 sedinte a 45 minute /sedinta: pe abdomen, coapse, fese, celulita si fermitate, masajul sportiv , costum. Pachet 10 SEDINTE de la 350euro la numai 300euro, costumul inclus.!

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania