Magneziu coloidal- oligoelemente (supraminerale)

Home » Suplimenti nutritivi / Coloide » Magneziu coloidal- oligoelemente (supraminerale)

Magneziu coloidal- oligoelemente (supraminerale)

Cu o pondere de 2,5%, magneziul este al optulea cel mai frecvent element în scoarța terestră. Este conținut în rocă, în apa mării, precum și în apele subterane și de suprafață în diferite concentrații. O parte foarte mică a magneziului se află în zona din afara celulelor și este implicată în interacțiunea neuropeptidelor, hormonilor și iritatiilor nervoase. Cele mai importante procese enzimatice au loc în prezența magneziului. Peste 300 de enzime sunt activate doar de magneziu. Necesarul zilnic este de aproximativ 300-350mg. Deoarece organismul nu este capabil să producă magneziu în sine, acest mineral important trebuie furnizat prin alimente sustine stresul fizic sau psihic, în timpul sarcinii și alăptării, în fazele de creștere și cu sportivi, precum și la bătrânețe, necesitatea poate fi crescută. Are efect anticoagulant, reglează metabolismul calciului și potasiului, metabolismul vitaminelor și sinteza hormonilor.
Sustine :muschi, crampe, tulburări de inimă, ritm, diabet, somn odihnitor, mineral antistres, tract gastrointestinal, metabolism, nervozitate, cefalee migrenă, putere în sport, la cei care fac exerciții fizice se sustine sistemul cardiovascular, sistemul imunitar și își cresc permanent performanțele. Aprovizionarea cu magneziu mineral joacă un rol deosebit de important pentru persoanele active. Peste 300 de enzime singure sunt mobilizate de acest activator metabolic. Magneziul reglează interacțiunea dintre nervi și mușchi și permite astfel contracția musculară. Pe de o parte, acest mineral este utilizat pentru a produce hormonii de stres no-radrenalină sau adrenalină, fără de care nu am fi la curent cu provocările vieții de zi cu zi. Pe de altă parte, magneziul amortizează creșterea acestor hormoni de stres și contracarează iritabilitatea excesivă, agresivitatea și alte reacții excesive cauzate de stres ale organismului. Magneziul intervine într-un mod similar în metabolismul grăsimilor și carbohidraților și este unul dintre principalii participanți la metabolismul proteinelor din organism.
Administrare:
-15 picaturi cu pipeta direct pe limba, se lasa 1 minut apoi se consuma 1 pahar de apa. Nu se consuma alimente de nici un fel 15 minute inainte sau dupa adiministrare./ Pret 210lei
Produs si ambalat in Germania/ se distribuie in Romania prin Centrul German Dermavital
Tel 0731871968/ 0213224004 /www.dermavital-med.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania