Seleniu coloidal

Home » Suplimenti nutritivi / Coloide » Seleniu coloidal

Seleniu coloidal

Seleniul este unul dintre cei mai mari aliați ai sistemului nostru imunitar. Seleniul asigură ca țesutul sa rămâna elastic, ca arterele sa nu se înfundă, tine sub control tensiunea arterială nu crește excesiv și că celulele musculare (inclusiv celulele musculare cardiace) sunt întotdeauna furnizate cu suficient oxigen. Seleniu previne bolile și asigură un proces accelerat de vindecare. Producția de anticorpi împotriva agenților patogeni și toxinelor celulare depinde, de asemenea, de seleniu. Seleniul previne disfuncțiile cardiace și astfel previne angina pectorală. Dacă EKG sună alarma, seleniul poate fi de ajutor. Seleniul accelerează, de asemenea, excreția de metale grele toxice, cum ar fi mercur și cadmiu și, în anumite circumstanțe. Funcția testiculelor masculine depinde dintr-o concentrație mare de proteine selenifere. Enzima dependentă de seleniu deiodinază, care este responsabilă de activarea hormonului, este importantă pentru vitalitatea noastră.

Sustine:detoxifiere, Apărarea imună, Protecția celulelor, elimina radicali liberi, glanda tiroida, cancer, boli cardiovasculare,artrită .Cantitatea totală de seleniu din organismul uman este de aproximativ 10-15 mg. Se spune că o bună aprovizionare cu seleniu are un efect protector împotriva cancerului.

Sustine: - Tiroida: un organ mic (25 grame) cu o funcție importantă pentru metabolism. Seleniul joacă un rol important în producerea hormonilor tiroidieni. Seleniul poate juca un rol important în protejarea membranelor celulare împotriva distrugerii oxidative . Produsele din fructe utilizate în alimentația comună pentru copii conțin, de asemenea, foarte puțin seleniu. Acest lucru arată încă o dată cât de importantă este alăptarea.

Deficitul de seleniu poate provoca următoarele simptome: · Sensibilitate crescută la infecție · Lipsa de prospețime mentală · Tulburări vizuale · Semne de îmbătrânire · Disfuncție cardiacă · Paloarea pielii și căderea părului · Unghii fragile · Disconfort muscular · Disconfort articular Consecințe suplimentare ale deficienței de seleniu: hipotiroidism – creșterea în greutate și probleme metabolice pot fi cauzate. Procesul este cunoscut și în diete sub denumirea de efect yo-yo. Deteriorarea celulară poate fi declanșată de o deficiență de seleniu.Deficitul de seleniu poate declanșa probleme ale pielii, cum ar fi psoriazisul și matreata. De asemenea, cauzează boala Kashin-Beck la om (degenerarea cartilajului articular nutritiv). Distrofie musculară, declin lent al mușchilor scheletici. Pe baza multor studii științifice, s-a constatat că anumite grupuri de risc au prea puțin seleniu în organism. Seleniul coloidal poate fi utilizat pentru: Boli / simptome a căror cauză nu a fost găsită/ ca protecție celulară împotriva radicalilor liberi/ cancer/ Hipotiroidism / artrita/ Ajutor de dezintoxicare din metale grele / Distrofie musculară (pierderea lentă a mușchilor scheletici)
Administrare:
-15 picaturi cu pipeta direct pe limba, se lasa 1 minut apoi se consuma 1 pahar de apa. Nu se consuma alimente de nici un fel 15 minute inainte sau dupa adiministrare./100ml- PRET 220lei
Produs si ambalat in Germania/ se distribuie in Romania prin Centrul German Dermavital
Tel 0731871968/ 0213224004 /www.dermavital-med.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania