Supa NR 11-SUPA DE TAITEI SPANIOLA

Home » Sfatul specialistului » Supa NR 11-SUPA DE TAITEI SPANIOLA

 

Supa NR 11-SUPA DE TAITEI SPANIOLA

 

Supa de taitei spaniola,

 

Necesar: 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 400 gr.morcovi, 2 oua, 2 linguri de ulei, 750 ml apa(cu o lingurita de vegeta) 70 gr.taitei, 60 gr.sunca, 1/2

 

legatura de patrunjel, sare, piper dupa gust, un varf de cutit muscat.

 

Pregatire: se curata ceapa, usturoiul si morcovii se taie marunt, ouale se fierb tare, se pune uleiul in cratita, se adauga ceapa, usturoiul si morcovi, se amesteca usor,se adauga apa, cand incepe sa fiarba se adauga taitei, se fierb 10 minute la foc domol, se adauga sunca, se mai fierbe 2 minute, apoi se adauga ouale bine maruntite, sare piper dupa gust si o priza de muscat, se presara patrunjel.

 

Contine: 279 Kcal., 15 gr.proteina, 29 gr.carbohidranti, 8 gr.grasime.

 

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania