SUPA NR 22- SUPA DE CICOARE

Home » Sfatul specialistului » SUPA NR 22- SUPA DE CICOARE

Supa de cicoare
Necesar; 500 gr. cicoare, 1,5 l supa de carne(vegeta), 1 lingura de faina, 30 gr. unt., 1 cutie mica de smantana cu procent scazut, sare, piper.

Pregatire: se curata cicoarea de frunzele amare, se taie in cubulete, se pune in supa fierbinte , se da la foc mic 5 minute.

Faina cu untul se amesteca usor, se adauga smantana si se amesteca totul usor cu supa.

Contine:124 Kcal., 2 gr. proteina, 1gr.hidrocarbura, 2 gr.grasime.

Se poate presara deasupra, marar sau patrunjel!

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania