Salata iceberg cu porumb si cascaval gouda!

Home » Sfatul specialistului » Salata iceberg cu porumb si cascaval gouda!

Salata iceberg cu porumb si cascaval gouda!
Necesar; -1 salata, 1 cutie mica de porumb, 1 cutie de boabe de fasole kidney, 100gr cascaval gouda, 100gr de iaurt( chefir), 1lingura de ulei de masline sau avocado, 1lingura de suc de lamaie, sare, piper si alte condimente dupa gust.
Pregatire; salata se spala si se rupe in bucati, porumbul si fasolea se scurg si clatesc cu apa rece, cascavalul se taie in cubulete mici. Uleiul , lamaia si iaurtul se amesteca cu condimentele si se adauga peste legumele asezonate intr un castron, se lasa la rece o ora.
Contine; 230kcal, 16.5 carbohidrati, 23.2 proteine, 17gr grasime.
Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

logo

Centrul German de Biorezonanta si Dermato-Cosmetica

Adresa si Program

Calea Vitan nr 28
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 16:00

Programare telefonica

(021) 322 40 04 / 0371 147 702
0731 871 968 / 0731 277 833
0731 739 933

Contacteaza-ne

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Subiect

Introduceti codul de siguranta

captcha

Mesaj

Administrare

Prezenta online

Viziteaza magazinul Dermavital Med Shop pe ShopMania